Testimonials

Tevreden met de gevolgde cursus? Deel je ervaringen!

Strong Testimonials formulier inzending spinner.

Verplicht veld

Je hebt voor de 3e

Je hebt voor de 3e keer bij ons de bhv cursus verzorgd. Nu met rollenspellen erbij wat best spannend maar zeker erg leerzaam was. We kijken uit naar het volgende jaar.

ronald kempers
milieu service nederland

Een van de leukste BHV

Een van de leukste BHV trainingen die ik ooit gehad heb. Buiten dat t informatief en duidelijk was heeft Ramon het op een hele leuke manier gedaan. De dag vloog zo voorbij!

Kiran Visser-Radhoe
Blossom Fashion & Lifestyle

Wij hebben 2 maal jaarlijks

Wij hebben 2 maal jaarlijks de BHV herhaling training.
Ramon heeft de gehele training aangepast op ons hotel, inclusief rollenspel.
Deze training is veruit de beste die wij ooit hebben gehad.
Zeer realistisch en afwisselend zelfs na meerdere trainingen omdat er steeds nieuwe stof en praktijkvoorbeelden worden toegepast.

Zeker een aanrader voor bedrijven die de training geheel op hun situatie en bedrijfsrisico’s willen toepassen!

Dave Terhorst.
Van der Valk Hotel Haarlem.

Ik heb de workshop baby

Ik heb de workshop baby en kinder EHBO gevolgd. Ik was geschokt hoeveel nieuwe informatie, tips & tricks ik te horen heb gekregen. De technieken worden duidelijk en praktisch behandeld, zodat je precies weet wat te doen in welke situatie. Daarnaast is er veel interactie en is de huiselijke sfeer fijn. Een echte aanrader en must voor mensen met (klein)kinderen.

Adinda van der Pouw Kraan

Wij van Jesbeheer hebben de

Wij van Jesbeheer hebben de BHV herhaling dit jaar gevolgd bij Ramon van Luxbhv. Het fijne was de realistische aanpak en de relaxte en ongedwongen manier hoe Ramon instructie geeft. Veel geleerd en ook zeker veel gelachen. Tot volgend jaar!

Frans Jansen
Jesbeheer

Ramon was onze instructeur voor

Ramon was onze instructeur voor onze ehbo / reanimatie voor kinderen. Wij werken in een verpleeghuis voor zwaar gehandicapte kinderen. En hebben elk jaar een herhaling. We hebben weer erg veel geleerd en ontzettend genoten van de informele gezellige sfeer. Ik kan ramon als instructeur iedereen aanraden!!

Petra berends

Via Lux bhv een workshop

Via Lux bhv een workshop kinder- / babyehbo gevolgd. Verwachtingen overtroffen en zeer volledig. De realiteit is confronterend, maar dankzij deze cursus heb ik meer handvatten gekregen wat te doen bij een ongeval. Bedankt voor een leerzame en goed georganiseerde cursus, ik hoop dit nooit te gebruiken 😉

Ricardo
Privé

luxbhv