BHV basis E-learning

BHV basis E-learning + 1 dag praktijk Incompany

Veiligheid op de werkplek is van cruciaal belang voor alle bedrijven. Daarom bieden wij in samenwerking met de E-learning specialist van Nederland een BHV-basis training aan in 1 dag. Onze online BHV-cursus is gebaseerd op “Blended Learning” Dit is een combinatie van E-learning (een internet-lesprogramma) met een eendaagse praktijkopleiding.

 

Onze cursus behandelt de volgende onderwerpen

Niet-spoedeisende Eerste Hulp, Spoedeisende Eerste Hulp, Brandbestrijding en Ontruiming. Cursisten kunnen in hun eigen tempo werken via het E-learning programma voordat ze worden toegelaten tot de praktijk dag. Het E-learning programma kost gemiddeld zes tot acht uur om te voltooien en het praktijkgedeelte duurt één dag.

shalom-de-leon-oTAK5Uc3uZY-unsplash (1)
martin-splitt-8YqczuLCwnA-unsplash
bhv
bhv training luxbhv

Onze BHV-cursus is geschikt voor alle bedrijven die willen investeren in de veiligheid van hun medewerkers

Tijdens de praktijkopleiding krijgen de cursisten de kans om de vaardigheden die ze hebben geleerd in de praktijk te brengen. Ze zullen onder meer leren hoe ze de juiste EHBO-behandelingen moeten uitvoeren, hoe ze een beginnende brand moeten blussen en hoe ze moeten handelen tijdens een evacuatie. Na afloop van de cursus ontvangen cursisten een BHV-certificaat.

Bent u geïnteresseerd in onze BHV-training

Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. Onze adviseur komt graag bij u langs om uw wensen en eisen te bespreken en u te helpen bij het opzetten van een op maat gemaakte training op uw eigen locatie